BLOGS

Samen staan we sterker en helpen we andere ondernemers groeien
Klik op de titel om het blog helemaal te lezen

Samen kijken naar mogelijkheden om te groeien, sparren, over ondernemers problemen praten of kijken waar je een andere ondernemer kan introduceren. Dit zijn dagelijkse dingen die Martine Dijkstra van BlackBoxes doet. Ze gelooft erin, dat je samen sterker wordt, maar ook zelf. Je leert altijd weer van elkaar en daardoor kan je je klanten ook meer leren. Samen staan we sterker is vanaf nu extra sterk door de officiële samenwerking met Simply Made. 

 

Samenwerken met de juiste klik voor fashion

Simply Made en BlackBoxes kwamen in contact met elkaar door een gezamenlijke klant. De klik tussen Luc en Martine was er direct en we zijn om de tafel gaan zitten om te kijken of er een samenwerking mogelijk is, waar in de eerste plaats onze klanten van zouden kunnen profiteren. En die hebben we gevonden! Simply Made helpt bedrijven groeien net als BlackBoxes en zijn beide gericht op Retail en Wholesale. Lees in dit blog waarom wij denken dat we elkaar prima aan kunnen vullen om zodoende onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Met persoonlijkheid maak jij het verschil & maak jij je eigen BRANDING

Klik op de titel om het blog helemaal te lezen

Een product of merk, een winkel en elke onderneming heeft een persoon achter zich staan die alles bedenkt, neerzet en doet! Laat dan deze persoonlijkheid ook zien! Ook BlackBoxes is persoonlijk en niet standaard zoals vele andere online marketing bureaus. Wil jij weten hoe? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je krijgt drie persoonlijke tips, leuk kennis te maken met je !!

Mijn ervaring, kennis en passie heb ik samengebracht. 

Klik op de titel om het blog helemaal te lezen

Wat is er mooier om met de ervaring en kennis die je toch al had, ook je passie te kunnen blijven volgen. Ik wilde heel graag mijn creativiteit met strategie combineren. Wat ik uit 10 jaar ondernemen heb geleerd is, dat je moet doen wat je leuk vindt…. En dat is voor mij andere ondernemers helpen. Ik hou van ondernemen en van nadenken om te kunnen groeien, maar ik wil ook creatief zijn. Dit heb ik samengebracht in BlackBoxes.

Breng online en offline samen om goed te verkopen!

Mijn al opgedane ervaring met het werken met veel webshops, retailers en lifestyle ondernemers heb ik nu uitgebreid met hoe je dan ook écht je product en merk goed verkoopt. Wat moet je doen op social media, hoe komt je bedrijf visueel over en ben je goed zichtbaar en herkenbaar? Klopt je hele verhaal met de uitstraling online, maar zeker ook in de winkel? Enn.. hoe pas je dit toe op alles, dus ook op je winkelvloer, website of je etalages.