Online Marketing is het online uithangbord van jouw merk

Online Marketing is het online uithangbord van jouw merk en moet opvallen, een kloppend verhaal zijn en visueel aantrekkelijk zijn.

Wil jij ook meer omzet halen uit de online marketing van jouw merk?

Online Marketing is het online uithangbord van jouw merk en moet opvallen, een kloppend verhaal zijn en visueel aantrekkelijk zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw winkel de juiste doelgroep aanspreekt en bewust en onbewust verleid wordt om jouw producten af te nemen. We zorgen voor meer online aandacht om beter zichtbaar te worden, als merk sterker te worden met als doel meer omzet te draaien.
Wie wil je bereiken met social media
Voordat we aan de slag gaan met de social media van jouw merk of winkel gaan we eerst bepalen wie en wat willen we bereiken met social media? En hoe gaan we dat doen? Wie we willen bereiken is jouw doelgroep en hoe gaan we dat dan doen? Wat willen we vertellen via welke kanalen? En hoe maken we klanten van jouw volgers? Dit leggen we allemaal vast in de Social Media-strategie.
Overzicht en structuur in een contentkalender
We helpen je door de antwoorden op deze vragen te vertalen in een contentkalender voor alle kanalen op social media. Hier worden behalve posts op Instagram en Facebook of andere Social Media ook blogs en nieuwsbrieven in opgenomen. Zo is het duidelijk en overzichtelijk en zie je in één oogopslag al je online uitingen bij elkaar. Door je social media uitingen zoveel mogelijk te plannen kun je alles op elkaar afstemmen en zorgen dat er een eenheid is die jouw klanten herkennen en aanspreekt en bouw je letterlijk de spanning op!
Eenheid = herkenbaarheid
BlackBoxes kijkt graag naar de online uitstraling van jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw ideale klant zich aangesproken voelt door jouw online uitstraling en uitingen. Zo zorgen we voor meer naamsbekendheid, laten we mensen daadwerkelijk actie ondernemen en zorgen we dat bestaande klanten terugkomen. 
Wil je ook meer omzet en meer bezoekers? Plan je social media goe d in en weet wat je doet!
Door middel van de contenkalender en je social media uitingen zoveel mogelijk te plannen kun je alles op elkaar afstemmen en zorgen dat er een eenheid is die jouw klanten herkennen en aanspreekt.
Online Marketing voor jouw winkel, al vanaf 295 euro per maand!

JA ik wil dat BlackBoxes ons helpt, hoe werkt het dan?

Stap 1 is ons contacten om aan te geven dat je hulp nodig hebt 😉 Dan gaan we het liefst in een persoonlijk, Corona vrij gesprek (maar het kan natuurlijk ook digitaal) elkaar leren kennen. Samen kijken we kritisch naar jouw bedrijf kijken hoe we het op social media en visueel gebied kunnen verbeteren zodat het aantrekkelijker en commerciëler wordt. Dit kan zijn op het gebied van social media, interieur, styling, visual merchandising of productpresentatie-niveau. We kijken ook naar de online uitstraling van jouw merk of bedrijf en je website. Wij zorgen ervoor dat jouw winkel de juiste doelgroep aanspreekt en bewust en onbewust verleid wordt om jouw merk af te nemen. We zorgen voor meer on- en offline aandacht om beter zichtbaar te worden, als merk sterker te worden en natuurlijk om meer omzet te draaien. BlackBoxes biedt verschillende mogelijkheden aan zodat het hoe dan ook altijd een advies of aanpak is dat perfect bij jouw merk of bedrijf past.

Totaalbeleving en eenheid van je winkel zorgt voor herkenning!

BlackBoxes gelooft er heilig in dat alles aan de beleving van je winkel en website moet kloppen en één geheel moet zijn. Wij helpen je aan meer omzet door te kijken naar je social media, maar ook je interieur, etalages, promoties, events en online content. Ben jij als merk en winkel goed zichtbaar, herkenbaar en zorg jij voor aandacht? Social media spelen in de retail & horeca een onmiskenbare rol. Door te zorgen voor de juiste presentatie van je producten online zodat deze kloppen met de uitstraling van je fysieke zaak, immers de klantreis begint vaak al op de telefoon van je klanten. Als dáár de beleving al klopt, leidt dit automatisch tot een grotere naamsbekendheid, een beter imago én daardoor natuurlijk
BlackBoxes biedt verschillende mogelijkheden aan zodat het hoe dan ook altijd een advies of aanpak is dat perfect bij jouw merk of bedrijf past.

Volg je ons al op INSTAGRAM of wil je contact via FACEBOOK.  Misschien wil je Martine leren kennen, kijk dan op LINKEDIN