Visual Branding is jouw persoonlijkheid & stijl

BlackBoxes zorgt ervoor dat jouw bedrijf zowel online als offline visueel herkenbaar een eenheid wordt en onderscheidend is. Onze visie is dat je online dezelfde beleving moet hebben als op de locatie zelf en dat de gehele visual branding deze beleving moet versterken. 

Van bedrijf naar een merk

Branding is de persoonlijkheid, de stijl van jouw bedrijf, het is wat de klant ziet en voelt bij het gebruik van jouw product. Het geeft vorm aan je bedrijf en onderscheidt het onder andere van de concurrentie. Iedere vorm van branding is er eigenlijk op gericht om je te onderscheiden. Door het gebruik van een bepaalde naam, kleur, symbool of ontwerp maak je het onderscheid tussen jou en je concurrentie. Het maakt jou bedrijf tot een merk!

Meer beleving is meer klanten

Je creëert een specifiek imago voor je merk of bedrijf waar mensen zich mee willen associeren. Eigenlijk wil je dat je klanten als het ware ‘verliefd’ worden op je merk. Deze emotionele band tussen klant en bedrijf zorgt ervoor dat je klant trouw is aan jouw merk of bedrijf. En deze trouwe klant draagt dit ook graag uit naar zijn of haar omgeving. Ze gaan die liefde voor jouw merk als het ware delen. 

Eenheid & herkenbaarheid versterkt je merk

De merkidentiteit of het merkontwerp is wat je kunt zien en voelen van een bedrijf. Na het zien van de visuele identiteit van een merk heb je er een gevoel bij. Deze visuele identiteit zijn de kleuren, lettertypen, logo, foto’s en grafische elementen die je gebruikt in je uitingen op je website en social media. BlackBoxes zorgt ervoor dat hier de eenheid en herkenbaarheid in ontstaat die jouw merkidentiteit versterkt. 

Ben jij als winkel goed zichtbaar en zorg jij voor extra aandacht? 

Blackboxes kijkt kritisch naar jouw winkel als merk, we kijken samen hoe we het op visueel gebied kunnen verbeteren. We zorgen ervoor dat niemand meer om je heen kan en we eisen de aandacht op van je doelgroep!

Visual Branding voor jouw winkel, al vanaf 295 euro per maand!

JA ik wil dat BlackBoxes ons helpt, hoe werkt het dan?

Stap 1 is ons contacten om aan te geven dat je hulp nodig hebt 😉 Dan gaan we het liefst in een persoonlijk, Corona vrij gesprek (maar het kan natuurlijk ook digitaal) elkaar leren kennen. Samen kijken we kritisch naar jouw bedrijf kijken hoe we het op social media en visueel gebied kunnen verbeteren zodat het aantrekkelijker en commerciëler wordt. Dit kan zijn op het gebied van social media, interieur, styling, visual merchandising of productpresentatie-niveau.

We kijken ook naar de online uitstraling van jouw merk of bedrijf en je website. Wij zorgen ervoor dat jouw winkel de juiste doelgroep aanspreekt en bewust en onbewust verleid wordt om jouw merk af te nemen. We zorgen voor meer on- en offline aandacht om beter zichtbaar te worden, als merk sterker te worden en natuurlijk om meer omzet te draaien.

BlackBoxes biedt verschillende mogelijkheden aan zodat het hoe dan ook altijd een advies of aanpak is dat perfect bij jouw merk of bedrijf past. 

Totaalbeleving en eenheid van je winkel zorgt voor herkenning!

BlackBoxes gelooft er heilig in dat alles aan de beleving van je winkel en website moet kloppen en één geheel moet zijn. Wij helpen je aan meer omzet door te kijken naar je social media, maar ook je interieur, etalages, promoties, events en online content.

Ben jij als merk en winkel goed zichtbaar, herkenbaar en zorg jij voor aandacht? Social media spelen in de retail & horeca een onmiskenbare rol.

Door te zorgen voor de juiste presentatie van je producten online zodat deze kloppen met de uitstraling van je fysieke zaak, immers de klantreis begint vaak al op de telefoon van je klanten. Als dáár de beleving al klopt, leidt dit automatisch tot een grotere naamsbekendheid, een beter imago én daardoor natuurlijk meer klanten.

Volg je ons al op INSTAGRAM of wil je contact via FACEBOOK.  Misschien wil je Martine leren kennen, kijk dan op LINKEDIN