Visual Merchandise en Retail Ontwerp met stopkracht gemaakt voor jouw winkel

Met visual merchandising zorg je ervoor dat jouw producten op zo’n aantrekkelijke manier zijn gepresenteerd dat ze de koper verleiden om te kopen. Wij zorgen ervoor dat jouw producten op de manier gestyled worden die bij de uitstraling van jouw winkel of merk past. Maar ook jouw interieur zal de nodige aandacht trekken die ervoor nodig is om bezoekers binnen te krijgen, indruk te maken en elke keer weer de juiste, unieke beleving te creëren.

Presentatie brengt een merk tot leven

Waarom verkoopt het ene product beter dan het andere? Het antwoord is: presentatie. Want op alle andere vlakken heeft de concurrent nagenoeg hetzelfde. Ook zij hebben goede producten die aan alle eisen voldoen. Presentatie maakt het verschil. De visual merchandising brengt een merk tot leven en geeft het de gewenste uitstraling. 

Wij zorgen ervoor dat de etalage, displays en algehele sfeer in de winkel perfect overeenkomen met het merk en verkoop ondersteunend is. De klanten moet zich thuis voelen in de winkel en er moet aan hun behoeften worden voldaan. Bovendien moeten zij hun weg goed kunnen vinden vanwege de door ons ontworpen route. Deze route zorgt voor inspiratie, verkoopstimulatie en bijverkoop. De ultieme winkelervaring. 

Online onderscheidend presenteren maakt het verschil

Het presenteren van je product online gaat veel verder dan alleen de productfotografie. BlackBoxes heeft ruime ervaring op het gebied van zowel de styling als het fotograferen van producten en heeft hier heel veel creatieve ideeën voor. Juist die creativiteit inzetten om producten om een onderscheidende manier neer te zetten, hier ligt onze kracht. 

Alles begint met een goed doordacht plan, richtlijnen en briefings voor de fotograaf. En we maken het helemaal af met een goede controle achteraf of alles de gewenste kwaliteit heeft en door mee te kijken hoe het online ‘werkt’.

Etalages en product- presentaties zijn er online én offline

Bij een fysieke winkel begint de verleiding van de klant bij de etalage. Deze moet als het ware de klant daarbinnen trekken. Bij een webshop zijn jouw productpagina's eigenlijk jouw etalage. Als de klant dan naar jouw homepage gaat, stapt hij of zij de drempel over naar jouw winkel. 

Productpresentatie is bij beiden heel belangrijk. Wij zorgen ervoor dat jouw producten zowel online als offline perfect gestyled zijn en passen in het interieur.

JA ik wil dat BlackBoxes ons helpt, hoe werkt het dan?

Stap 1 is ons contacten om aan te geven dat je hulp nodig hebt 😉 Dan gaan we het liefst in een persoonlijk, Corona vrij gesprek (maar het kan natuurlijk ook digitaal) elkaar leren kennen. Samen kijken we kritisch naar jouw bedrijf kijken hoe we het op social media en visueel gebied kunnen verbeteren zodat het aantrekkelijker en commerciëler wordt. Dit kan zijn op het gebied van social media, interieur, styling, visual merchandising of productpresentatie-niveau.

We kijken ook naar de online uitstraling van jouw merk of bedrijf en je website. Wij zorgen ervoor dat jouw winkel de juiste doelgroep aanspreekt en bewust en onbewust verleid wordt om jouw merk af te nemen. We zorgen voor meer on- en offline aandacht om beter zichtbaar te worden, als merk sterker te worden en natuurlijk om meer omzet te draaien.

BlackBoxes biedt verschillende mogelijkheden aan zodat het hoe dan ook altijd een advies of aanpak is dat perfect bij jouw merk of bedrijf past. 

Totaalbeleving en eenheid van je winkel zorgt voor herkenning!

BlackBoxes gelooft er heilig in dat alles aan de beleving van je winkel en website moet kloppen en één geheel moet zijn. Wij helpen je aan meer omzet door te kijken naar je social media, maar ook je interieur, etalages, promoties, events en online content.

Ben jij als merk en winkel goed zichtbaar, herkenbaar en zorg jij voor aandacht? Social media spelen in de retail & horeca een onmiskenbare rol.

Door te zorgen voor de juiste presentatie van je producten online zodat deze kloppen met de uitstraling van je fysieke zaak, immers de klantreis begint vaak al op de telefoon van je klanten. Als dáár de beleving al klopt, leidt dit automatisch tot een grotere naamsbekendheid, een beter imago én daardoor natuurlijk meer klanten.