ACTIE: Al jouw Social Media beelden in eigen huisstijl zorgt voor herkenning en eenheid

BlackBoxes gelooft er heilig in dat alles aan de beleving van je bedrijf, je website en social media moet kloppen en één geheel moet zijn. Wij helpen je aan deze eenheid om al jouw social media beelden om te zetten in jouw huisstijl en persoonlijk te maken door eigen grafisch ontwerp toe te passen. We maken samen de branding voor jouw bedrijf!! REAGEER SNEL want deze prijs is maar voor de eerste 5 die reageren.

Normaal kost Social Media ontwerp 225 euro per maand. Mail nu dus naar hello@blackboxes.nl

----------------

Om een beetje overzicht te houden in onze diensten  Online Marketing, Visual Branding en Visual Merchandise of Ontwerp geeft BlackBoxes jou de mogelijkheid om te kiezen voor standaard gemaakte pakketten. Je kan zelf heel veel doen of alles uit handen geven. Als ondernemer moet je keuzes maken tussen geld besparen en zelf dingen gaan doen of kennis uit besteden zodat jij je focus op andere dingen kan leggen. Daarom bieden wij verschillende  pakketten aan met diverse mogelijkheden. Hier zit voor iedereen iets tussen! Heb jij je keuze al gemaakt?

Waneer je klikt op het plan dan wordt je automatsch doorgestuurd naar onze email en kan je aangeven dat je interesse hebt voor dit pakket! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om alles in te plannen!

Het is ook mogelijk om de QUICK, START+ en BASIC strategie in 1x af te nemen met een korting. We ronden de strategie dan binnen 1 maand af en doen 3x een online meeting achteraf. 

QUICK eenmalig voor 999,- euro. START+ eenmalig voor 1350,- euro. BASIC eenmalig voor 1700,- euro.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

JA ik wil dat BlackBoxes ons helpt, hoe werkt het dan?

Stap 1 is ons contacten om aan te geven dat je hulp nodig hebt ;-) Dan gaan we het liefst in een persoonlijk, Corona vrij gesprek (maar het kan natuurlijk ook digitaal) elkaar leren kennen. Samen kijken we kritisch naar jouw bedrijf kijken hoe we het op social media en visueel gebied kunnen verbeteren zodat het aantrekkelijker en commerciëler wordt. Dit kan zijn op het gebied van social media, interieur, styling, visual merchandising of productpresentatie-niveau.

We kijken ook naar de online uitstraling van jouw merk of bedrijf en je website. Wij zorgen ervoor dat jouw winkel de juiste doelgroep aanspreekt en bewust en onbewust verleid wordt om jouw merk af te nemen. We zorgen voor meer on- en offline aandacht om beter zichtbaar te worden, als merk sterker te worden en natuurlijk om meer omzet te draaien.

BlackBoxes biedt verschillende mogelijkheden aan zodat het hoe dan ook altijd een advies of aanpak is dat perfect bij jouw merk of bedrijf past. 

Totaalbeleving en eenheid van je winkel zorgt voor herkenning!

BlackBoxes gelooft er heilig in dat alles aan de beleving van je winkel en website moet kloppen en één geheel moet zijn. Wij helpen je aan meer omzet door te kijken naar je social media, maar ook je interieur, etalages, promoties, events en online content.

Ben jij als merk en winkel goed zichtbaar, herkenbaar en zorg jij voor aandacht? Social media spelen in de retail & horeca een onmiskenbare rol.

Door te zorgen voor de juiste presentatie van je producten online zodat deze kloppen met de uitstraling van je fysieke zaak, immers de klantreis begint vaak al op de telefoon van je klanten. Als dáár de beleving al klopt, leidt dit automatisch tot een grotere naamsbekendheid, een beter imago én daardoor natuurlijk

Weet je nog niet helemaal wat voor jouw winkel het beste is?

Doe een 1e brainstorm om te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn! 165 euro

BlackBoxes zorgt door de juiste mix van Online Marketing, Visual Branding, Visual Merchandise of Styling en Ontwerp van jouw winkel voor meer inspiratie, actie en aandacht, meer bekendheid & meer omzet.

Visual Merchandise en (interieur) Ontwerp is uniek.

Visual Merchandise en Ontwerp door BlackBoxes te verzorgen kan natuurlijk ook! 

De mogelijkheden die wij hiervoor bieden zijn alleen zo persoonlijk dat we dit met een op maat gemaakte offerte doen of op maat gemaakte vaste prijsafspraken zullen doen.

Wil je meer weten stuur ons dan een email en vraag naar de mogelijkheden!

Volg je ons al op INSTAGRAM of wil je contact via FACEBOOK.  Misschien wil je Martine leren kennen, kijk dan op LINKEDIN